Voeding voor lichaam, hart en brein ...
Vedafit - Diensten

De 3 Vedafit Diensten

3 Vedafit Diensten

Vedafit Health Check | Vedafit leefstijlplan | Vedafit Uitgebreid

Lees meer over de mogelijkheden die Vedafit je biedt. Een leefstijlplan begint altijd eerst met het in kaart brengen van jouw gezondheid.

Vedafit Health Check

Je ontvangt een uitgebreide anamnese die je thuis op je gemak kunt invullen. Nadat ik dit ontvangen heb, plannen wij een afspraak in waarin we de verbeterpunten bespreken en hoe je dit kunt aanpakken.

 € 49 incl. btw

Vedafit leefstijlplan

Zijn jouw pijnpunten goed in kaart gebracht door de anamnese en het kennismakingsgesprek dan weet je waar je aan mag werken. Je kunt  dan dit coachingstraject volgen. In dit traject begeleid ik je in 6 sessies naar een gezond leefpatroon waarna je het verder alleen kunt doen. In ongeveer 3 maanden heb je 6 een op een sessies waarin ik stap voor stap aanpassingen aanreik waardoor jij je beter en sterker zal gaan voelen. Dit traject heeft zeker de potentie om je gezondheid te verbeteren.

6 x coaching

iedere week een kort contactmomentje

Omega 3 ratiotest

Persoonlijk Leefstijlplan

Gezondheidspaspoort

€ 575 incl. btw

Vedafit uitgebreid

Zijn jouw pijnpunten goed in kaart gebracht door de anamnese en het kennismakingsgesprek dan weet je waar je aan mag werken. Je kunt  dan dit coachingstraject volgen. In dit traject begeleid ik je in 12 sessies naar een gezond leefpatroon en beweegpatroon waarna je het verder alleen kunt doen. In de sessies leg ik stap voor stap uit met welke aanpassingen jij jouw doel kunt bereiken waardoor jij je beter en sterker zal gaan voelen. Na dit traject heb je mijn hulp niet meer nodig en kan jij het alleen verder.

12 x coaching

Iedere week een contactmoment

omega 3 ratiotest

Persoonlijk leefstijlplan

Gezondheidspaspoort

Boek

€ 975 incl. btw

Voeding voor lichaam, hart en brein

Aanmelden voor nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor handige tips en waardevolle bronnen.

Contact

Vedafit
Berghemseweg 203
5348 CE  Oss
Nederland
angelique@vedafit.nl

Leveringsvoorwaardenl<
Privacy Statement