Een nieuwe weg voor hypothalame obesitas
Vedafit - Over mij

Vedafit is een initiatief van Angelique Vermeulen 

Angelique

Mijn naam is Angelique Vermeulen, woonachtig in Oss en moeder van 3 kinderen. Tijdens de zwangerschap van onze jongste kregen wij in het gezin te maken met een darmziekte genaamd Colitus Ulserosa. Na verdieping, onderzoeken en aanpassingen in onze leefstijl ging dit snel na vallen en weer opstaan de goede kant op. Zelfs zo goed dat degene al jaren zonder medicatie door het leven gaat. In 2015 bleek onze jongste kind een hersentumor te hebben. Na de 2e operatie waarbij hij volledige hypofyseuitval kreeg, kwam onze zoon heel snel aan.. Zelfs zo erg dat hij zwaar obesitas werd. Hij had continue honger. Ook met deze zoektocht ging ik mee aan de slag. Te kijken hoe hier mee om te gaan en hem op een gezond gewicht te krijgen. Hier begon steeds meer mijn interesse in wat je met de juiste zelfzorg kunt doen om de reguliere behandelingen te ondersteunen. Ook leerde ik door de jaren heen wat je preventief kunt doen om gezond te blijven. Gezondheid is immers niet de afwezigheid van ziekte maar te leren luisteren naar de klachten. Klachten worden vaak gezien als lasten maar zijn in werkelijkheid wegwijzers. Het zijn de feedback van ons lichaam die inzicht geven in onze balans. Door ziekten weg te drukken ontstaan er weer grotere klachten die ook weer weggedrukt moeten worden om maar niet te voelen. We moeten dus niet van klachten af maar naar de klachten toe om weer in balans te komen.

Na mijn 3e zwangerschap woog ik 96 kilo. Door de jaren heen ben ik 29 kilo kwijtgeraakt door alles toe te passen wat ik de afgelopen jaren allemaal geleerd heb. Ik lees graag boeken en kijk af en toe een filmpje. Ook wandel ik graag met mijn hondje in het bos. Graag leer ik nieuwe dingen en doe ik regelmatig een workshop, cursus of opleiding.

Inmiddels ben ik geslaagd als Master Oersterk coach en afgestudeerd orthomoleculaire voedingsadviseur. Hierbij leer je wat natuurlijke voeding, kruiden, (eventueel) supplementen, beweging, ademhaling en ontspanning kan doen op jouw lichaam, hart en brein en wat dit voor invloed heeft op jouw mindset. Een positieve mindset zet namelijk het zelfherstellend vermogen aan om de reguliere behandeling optimaal te ondersteunen.

Mijn opleidingen en cursussen: Orthomoleculaire adviseur, Voedingsdeskundige, Oersterkcoach level 1,2 en 3, Natuurtherapie, Kruidenleer, Ademcoach level 1, EFT, Opstellingen, Motiverende gespreksvoering, RMTI level 1 en 2

Eet jij 4 tot 6 keer per week vis?

Waarschijnlijk niet, en dat is heel begrijpelijk

Toch is dat de hoeveelheid vis die je wekelijks zou moeten eten om voldoende omega 3 vetzuren binnen te krijgen. 

Omega 3 vetzuren zijn essentiele vetzuren die ons lichaam zelf niet aanmaakt, maar die we wel heel hard nodig hebben.

Omega 3 zorgt namelijk voor: betere slaap, concentratie, sportprestaties, mooiere huid en haar, sterker immuunsysteem en meer energie

Veel klachten worden veroorzaakt door een verstoorde vetzuurbalans zoals acne, psoriasis, eczeem, moeite met afvallen, brainfog en concentratieproblemen, burnout, moodswings, fibriomyalgie, reuma, vermoeidheid, allergieen, insulineresistentie, laaggradige ontstekingen en hoge bloeddruk

Omega 3  kan o.a. bijdragen aan een goede opname van voedingsstoffen en ontgifting, een goede werking van het immuunsysteem, een goede hersengezondheid en behoud van cognitieve functies, een betere insulinegevoeligheid, een gezonde huid, meer energie, uithoudingsvermogen, betere sportprestaties, gezonde hart- en bloedvaten.

Ja, ik wil meer informatie over prijzen en het bestellen van de Eqology visolie. Stuur mij dan een bericht  op mijn contactpagina voor meer info of klik op onderstaande button en log in als nieuwe klant, vul dan hier mijn ID nr 8855403 in en bestel uw producten!

Voeding voor lichaam, hart en brein

Aanmelden voor nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor handige tips en waardevolle bronnen.

Contact

Vedafit
Berghemseweg 203
5348 CE  Oss
Nederland
angelique@vedafit.nl

Leveringsvoorwaardenl<
Privacy Statement