Voeding voor lichaam, hart en brein ...
Vedafit - Over mij

Vedafit is een initiatief van Angelique Vermeulen 

Angelique

Mijn naam is Angelique Vermeulen, woonachtig in Oss en moeder van 3 kinderen. Tijdens de zwangerschap van onze jongste kregen wij in het gezin te maken met een darmziekte genaamd Colitus Ulserosa. Na verdieping, onderzoeken en aanpassingen in onze leefstijl ging dit snel na vallen en weer opstaan de goede kant op. Zelfs zo goed dat degene al jaren zonder medicatie door het leven gaat. In 2015 bleek onze jongste kind een hersentumor te hebben. Na de 2e operatie waarbij hij volledige hypofyseuitval kreeg werd hij heel snel dik. Zelfs zo erg dat hij zwaar obesitas werd. Hij had continue honger. Ook met deze zoektocht ging ik mee aan de slag. Te kijken hoe hier mee om te gaan en hem op een gezond gewicht te krijgen. Hier begon steeds meer mijn interesse in wat je met de juiste zelfzorg kunt doen om de reguliere behandelingen te ondersteunen. Ook leerde ik door de jaren heen wat je preventief kunt doen om gezond te blijven. Gezondheid is immers niet de afwezigheid van ziekte maar te leren luisteren naar de klachten. Klachten worden vaak gezien als lasten maar zijn in werkelijkheid wegwijzers. Het zijn de feedback van ons lichaam die inzicht geven in onze balans. Door ziekten weg te drukken ontstaan er weer grotere klachten die ook weer weggedrukt moeten worden om maar niet te voelen. We moeten dus niet van klachten af maar naar de klachten toe om weer in balans te komen.

Na mijn 3e zwangerschap woog ik 96 kilo. Door de jaren heen ben ik 29 kilo kwijtgeraakt door alles toe te passen wat ik de afgelopen jaren allemaal geleerd heb. Ik lees graag boeken en kijk af en toe een filmpje. Ook wandel ik graag met mijn hondje in het bos. Graag leer ik nieuwe dingen en doe ik regelmatig een workshop, cursus of opleiding.

Inmiddels ben ik geslaagd als Master Oersterk coach en afgestudeerd orthomoleculaire voedingsdeskundige. Hierbij leer je wat natuurlijke voeding, kruiden, (eventueel) supplementen, beweging en ontspanning kan doen op jouw lichaam, hart en brein en wat dit voor invloed heeft op jouw mindset. Een positieve mindset zet namelijk het zelfherstellend vermogen aan om de reguliere behandeling optimaal te ondersteunen. Door de jaren heen ben ik mij ook gaan specialiseren in Reiki en momenteel ben ik bezig met Reiki Master. Reiki is universele levensenergie die door directe handoplegging als ook op afstand wordt doorgegeven en een positieve invloed heeft op disharmonie en blokkades in het lichaam.  Een Reiki behandeling wordt ervaren als zeer ontspannend. 

Samenwerkingsverband

Eqology

Eqology zorgt voor jou!

Eqology is een dagelijkse aanvulling op de gezonde levensstijl. Het ondersteunt het immuunsysteem. Voeding is een bron van optimale gezondheid, daarnaast ondersteunt Eqology om iedere dag vitaal te blijven.

Voeding voor lichaam, hart en brein

Aanmelden voor nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor handige tips en waardevolle bronnen.

Contact

Vedafit
Berghemseweg 203
5348 CE  Oss
Nederland
angelique@vedafit.nl

Leveringsvoorwaardenl<
Privacy Statement